Országok


Görögország

A mediterrán éghajlatú Görögország területe 132 000 km2. Lakosainak száma 10 millió. Az országra a száraz, meleg nyár a jellemző, nem ritka augusztusban a 40 °C hőmérséklet. Az ország pénzneme az euro (1 euro = kb. 320 Ft). Időeltolódás +1 óra. Az országba érkezve a turistát már az első pillanatban megérinti a mediterrán mentalitás, melynek jellemzője, hogy az emberek szívélyesek, kedvesek, szolgálatkészek. A görög életstílus azonban sokkal lassabb az itthoninál. Bár a görög hétköznapok csak 9 óra körül kezdődnek, délután egy óra körül már szinte mindenhol sziesztát tartanak. Ennek megfelelően a görög este 19 óra tájban indul, és hosszan belenyúlik az éjszakába.


Válasszon várost!

Paralia

9db ajánlat

Ft/fő-től

Sarti

5db ajánlat

Ft/fő-től

Zakynthos

5db ajánlat

Ft/fő-től

Tolo

5db ajánlat

Ft/fő-től

Korfu-Sidari

2db ajánlat

Ft/fő-től

Kefalonia-Skala

5db ajánlat

Ft/fő-től

Nei Pori

3db ajánlat

Ft/fő-től

Görög körút GRAND

0db ajánlat

Ft/fő-től

Parga

6db ajánlat

Ft/fő-től


Törökország

Törökország – a mesés Kelet kapuja. Üdvözöljük abban az országban, melynek ezerarcú világa két kontinensen, Kelet és Nyugat között, Európa és a Közel-Kelet határán terül el. Változatossága mindig elkápráztatja az ide látogatókat. Tájai, természeti csodái egyedülállóak, városaiban, falvaiban a bizánci, szeldzsuk és oszmán kultúra emlékei egyaránt megtalálhatók. Tengerpartja több mint 8000 km hosszú, megszámlálhatatlan káprázatos partszakaszára a török nép rendkívül büszke.
 


Válasszon várost!

Kusadasi

5db ajánlat

Ft/fő-től

Kirándulás Isztambulban

1db ajánlat

Ft/fő-től

Alanya - Antalya régió

2db ajánlat

Ft/fő-től

Side - Antalya régió

1db ajánlat

Ft/fő-től

Lara - Antalya régió

1db ajánlat

Ft/fő-től

Kiris - Antalya régió

1db ajánlat

Ft/fő-től


Ausztria

Ausztria

Ausztria mindig is a magyar turisták kedvelt célpontja volt. A nagyvárosok kultúrája, nyüzsgése, a csodás kisvárosok, az egészséges természet, a télen-nyáron kihívást, kalandot jelentõ hegyek egész évben vonzzák a látogatókat, kirándulókat és turistákat.


Salzburg

Salzburg Ausztria egyik legkisebb tartománya, területe 7154,23 km., fővárosa Salzburg. Az Alpok északi részén található. A terület számos programlehetőséget kínál az idelátogató turistáknak. Ebben a tartományban található például az Eisriesenwelt, Európa legnagyobb jégbarlangja, a Krimmli-vízesés és számos sóbánya. Ausztria két világhírű gyógyfürdője, Bad Gasteinban és Bad Hofgasteinban várja a kikapcsolódni vágyókat. Télen rengeteg síparadicsom közül válogathatnak az érdeklődők: Sportwelt Amadé (St. Johann im Pongau, Flachau, Zauchensee, Wagrain), Hochkönig Winterreich (Dienten ma Hochkönig, Maria Alm), Europasportregion (Kaprun, Zell am See), Saalbach Hinterglemm, Obertauern
Gasteinertal (Bad Gastein, Bad Hofgastein, Dorfgastein), Wildkogel Arena (Neukirchen am Großvenediger), Werfenweng és Lofer.


Válasszon várost!

Bécs - Advent hétvége

1db ajánlat

19000 Ft/fő-től

Villach - Faaker See - Dorfhotel csoportos

1db ajánlat

42000 Ft/fő-től

Villach - Faaker See - Dorfhotel szabadfoglalás

1db ajánlat

4000 Ft/fő-től

Bécs - Schönbrunni kastélylátogatással

0db ajánlat

Ft/fő-től


Olaszország

A csizma alakú ország 3000 éves történelmével, kultúrájával és világhíru konyhájával igazi turistaparadicsom. A római Colosseum, a firenzei Uffizi Galéria, a velencei Dózse-palota, a milánói Scala a legkedveltebb látnivalók közé tartozik. Közelsége miatt a magyar látogatók számára is kedvelt ország. Konyhája világhírű. Külföldiek körében legismertebb ételeik a bolognai spagetti, a lasagne, a tortellini és a pizza.

Válasszon várost!

Sperlonga

1db ajánlat

0 Ft/fő-től

Sperlonga egyénileg foglalható

1db ajánlat

0 Ft/fő-től


Horvátország

Horvátország nekünk magyaroknak turisztikailag és gazdaságilag egyaránt fontos. Hosszú, változatos és csodaszép tengerpartja van. Szinte bárhonnan az országunk területéről autóval egy nap alatt leutazhatunk, az anyagiaktól függően megtaláljuk a luxusigényeket kielégítő körülményeket éppúgy, mint a szerényebb, olcsóbb üdülési lehetőséget.
 

Válasszon várost!

Porecs

1db ajánlat

0 Ft/fő-től

Plitvicei-tavak

0db ajánlat

0 Ft/fő-től


Spanyolország

Spanyolország az Ibériai-félszigeten, 504 000 négyzetkilométeren terül el. A mediterrán éghajlatú, sokszínű nemzetiségű, érdekes történelmű országban több, mint 40 millióan élnek. Utasainkat Katalóniába kalauzoljuk el. Katalóniában a Costa Brava (Vad-part) és Costa del Maresme legkedveltebb üdülőhelyeire, Tossa de Marba, Lloret de Marba, Malgrat de Marba és Santa Susannába, a legnépszerûbb nyaralóparadicsomokba utaztatjuk Önöket. Az ország pénzneme az euro (1 euro = kb. 320 Ft). Időeltolódás nincs. Idegenforgalmi adó: 1 €/fő/éj!

 


Szlovénia

Szlovénia egyre többször és méltán javasolt úti cél nyaralni vágyóknak, a raftingolás híveinek és történelem csodálóinak egyaránt: a piciny ország tengerrel és Alpokkal, tavi szigetekkel, lenyűgöző barlangrendszerekkel, vadvízi evezéssel és történelmi városokkal szolgál akár pár napos, akár több hetes látogatást tervezőknek. Mindaz, ami bájos és lenyűgöző volt az Osztrák-Magyar Monarchiában, érintetlenül megmaradt itt, és a tisztaság, az ausztriai faluképekre emlékeztető ápoltság külön meglepetést jelent.

Szlovákia

.

Válasszon várost!

Kassa - Advent

0db ajánlat

10000 Ft/fő-től

Andrássyak nyomában Gömörben

0db ajánlat

0 Ft/fő-től

Advent Pozsonyban

0db ajánlat

17500 Ft/fő-től

Odafenn Sáros vármegyében

0db ajánlat

0 Ft/fő-től


Lengyelország

.

Válasszon várost!

Zakopane - Advent

0db ajánlat

16000 Ft/fő-től

Kapcsolat/Elérhetőség